A 2019-es évben majdnem 500 cikk jelent meg a MóraNet-Tv honlapján Mórahalomról és a térség településeiről. Mint korábban, most is igyekeztünk naprakész hírekkel, eseményekkel és programokkal szolgálni, mindezeket gazdag képanyaggal, és sokszor videóval színesítettük.

Bőven akadtak olyan cikkek, amik kimagasló nézettségnek örvendtek. Legnézettebb anyagaink honlapunkon az új üllési egészségház átadója, a mórahalmi fűszerpaprika csomagolásáról szóló riportunk, a mórahalmi Spa Falu tervezőivel készített beszélgetésünk, valamint az öttömösi spárgafesztivál programja volt.

Facebook-oldalunk is állandóan frissült a tavalyi évben. Ott a legtöbb kattintást a mórahalmi okos zebra kialakítása, a Homokháti Sokadalomról, a zákányszéki traktorshow-ról és mindenszentek mórahalmi csendéletéről készült galériánk, valamint az év sportreménységéről, Csiszár Csengéről készült cikkünk kapta.

Egyik legnézettebb videónk a Kis Lizannával készített portré volt, melyet 4400-an tekintettek meg, ezt követte Mórahalom leendő városrészéről, a Spa Faluról készült anyagunk, amelyre 4200-an voltak kíváncsiak. Természetesen bármelyik videónkat visszanézhetik a Móra-Net Televízió YouTube csatornáján. Sőt, amennyiben feliratkoznak a csatornára, rögtön értesülnek új videóinkról.

A MóraNet-Tv idén is naprakész hírekkel, változatos képgalériákkal és videókkal fog jelentkezni. Tartsanak velünk továbbra is, olvassák híreinket, látogassák Facebook- oldalunkat, YouTube-csatornánkat, s értesüljenek a környék híreiről.