Sándorfalván csak „Bikakaszáló” néven emlegetik azt a projektet, amelynek célja a város gazdasági övezetének fejlesztése. A projekt során fejlesztve lesz a közműellátottság, valamint a jármű- és gyalogos forgalomnak is burkolt utakat építenek.

A fejlesztéssel a Bikakaszáló területén, azaz a Homokdűlő utcában megvalósult infrastrukturális kialakítással, egy olyan közművesített terület jött létre, amely minden szinten képes kiszolgálni a betelepülő vállalkozások igényeit. Céljuk, hogy az infrastruktúra fejlesztése révén a terület egyszerre legyen képes az elérhető legmagasabb szinten kiszolgálni az élelmiszeripari, agrárlogisztikai és egyéb termelő, szolgáltató tevékenységgel rendelkező befektetői igényeket.

2020. december 2-án történt meg a műszaki átadás, így a területet át is vehették a kivitelezőtől. Az engedélyező szervek már vizsgálják is a területfejlesztést. Miután  az önkormányzat megkapja a vizsgálatok eredményét, a vállalkozások el is kezdhetik a betelepülést.

A 3,7 hektáros területen az ide települő vállalkozásokat 37 darab több, mint 1000 négyzetméteres parcella várja, amelyekből minimum 2 parcellát bérelhetnek az önkormányzattól.