Gémes László videóüzenetben hívja fel a figyelmet a helyben termelt és előállított élelmiszerekre. A Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke arról biztosítja a lakosságot, hogy a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar sokszorosan többet termel, mint amennyit el tud az ország fogyasztani. – Az, aki magyar, ezen belül is helyi terméket vásárol, nyugodt lehet, hogy jól dönt: egészséges élelmiszert fogyaszt és ezzel a helyi gazdaságot is erősíti.

Vedd és védd a helyit!

Vedd és védd a helyit! – a Csongrád Megyei Önkormányzat felhívásaAki magyar, ezen belül is helyi terméket vásárol, nyugodt lehet, hogy jól dönt: egészséges élelmiszert fogyaszt és ezzel a helyi gazdaságot is erősíti. A termelők és a vásárlók közös érdeke, hogy az áru frissen kerüljön az asztalra. A már ismert óvintézkedések betartása mellett kisebb kockázattal jár a piacon vásárolni, mint a nagy bevásárlóközpontokban. Tehát: Vedd és védd a helyi terméket, és segítsd ezzel a munkahelyek megtartását.

Közzétette: Gémes László Csongrád megyei közgyűlés elnöke – 2020. március 29., vasárnap

A termelők és a vásárlók közös érdeke, hogy az áru frissen kerüljön az asztalra. A már ismert óvintézkedések betartása mellett kisebb kockázattal jár a piacon vásárolni, mint a nagy bevásárlóközpontokban.
Minden vásárlással a munkahelyek százainak megtartását segíthetjük!