Hatalmas sikerrel mutatták be június 17-én a Vadak Ura című musicalt, 19-én pedig a Nikola Tesla – Végtelen Energia című darabot a mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban. Mindkét előadás lenyűgöző látványvilággal fogadta a közönségét, összesen 90 négyzetméternyi ledfalat helyeztek el, ezzel gondoskodtak a 21. századi megjelenésről.

A Vadak Ura családi musicalhez a látványos jelmezkavalkád mellett a dinamikus dalokkal, valamint a koreográfiák nyűgözték le a közönséget.

A Nikola Tesla – Végtelen Energia című darabot, mely a Vadak Urához hasonlóan szintén a TBG Production musicalje, június 19-én játszották idén először.

A minden idők legkitűnőbb lángelméjéről szóló musical a 19. századba kalauzolta a nézőket olyan modern és magával ragadó zenei világgal fűszerezve, mely méltó a zseni találmányaihoz.

Az előadások fényét emelte az is, hogy a színházat minden évben – a vendégek javaslatai alapján – fejlesztik, és idén megújult fény- és hangtechnikával, valamint még kényelmesebb ülőhelyekkel várták és várják a látogatókat.