Az FBH-NP Nonprofit Kft. tájékoztatása alapján értesítjük a domaszéki lakosokat, hogy 2020. november 13. napjától a domaszéki hulladékudvar az alábbi nyitvatartással újra üzemel:

Nyitvatartás:

kedd: 13:00 – 16:00

szerda: 08:00 – 16:00

csütörtök: 08:00 – 16:00

péntek: 07:00 – 11:00

szombat: 08:00 – 12:00

A hulladékudvarban a háztartásoknál keletkező szelektíven gyűjtött hulladékok átvételét a munkatársak csak abban az esetben tudják teljesíteni, amennyiben a behozni kívánt hulladék megfelelően szétválogatásra került.

Ezzel egyidejűleg a májusban létesített hulladék-átvevőpont bezárásra kerül, oda hulladék elhelyezése a továbbiakban  nem lehetséges.

A hulladékudvar igénybevétele minden olyan lakos számára térítésmentes, aki felmutatja az FBH-NP Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó településre vonatkozó lakcímkártyáját, a hulladékszállítási számláját (vevőazonosító igazolására) és a befizetést igazoló bizonylatot (csekk, átutalási megbízás).

Fenti dokumentumok bemutatása a hulladék elhelyezésének kötelező adminisztrációjához szükséges, annak hiányában a hulladékot nem áll módjában a szolgáltatónak átvenni!

Kérik a lakosságot, hogy – különösen az első napokban – a hulladékudvar működőképességének figyelembevételével vegyék igénybe a szolgáltatást. Ezzel a kis odafigyeléssel közösen megakadályozhatjuk a túlterheltséget.

A kiemelt kép csak illusztráció.