Farkas Gábor, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vezetője beszélt arról, hogyan készülnek a májusi hosszú hétvégékre és a nyári szezonra. A május 1-jei hétvégén a fürdő csütörtöktől hétfőig reggel 8 és este 10 között tart nyitva. A pünkösdi hétvégén csütörtök és vasárnap között szintén hosszított nyitvatartással várják a vendégeket. Több fürdőzőre, strandolóra pünkösdkor számítanak.

024A0519

A nyári szezonra karbantartással és felújítással készülnek. Május 1-jén már húsz medence fog működni, május 18-ra pedig az összes medence karbantartása befejeződik, és a megnyílik a nyári bejárat is, így hamarosan két helyen is beléphetnek a vendégek a fürdő területére.

024A0522

Jó hír, hogy a tavaly lejárt kedvezményes belépőjegyeket április 27-ig elfogadják. Osztálykirándulóknak szóló kedvezményes jegy 1800 Ft, ami nemcsak a fürdőbe biztosít belépést, hanem a Mini Hungary Parkba is látogatást tehetnek az iskolás csoportok. A fürdő az édesanyákra is gondol a közelgő ünnep kapcsán. Az Anyák napi akció keretében május 6-án a gyerek – és kölyökjegy mellé az édesanyáknak csak 700 Ft a belépő. A gyereknapra is készülnek, ami május 27-én lesz. A 14 év alattiaknak ingyenes lesz a belépés, déltől délután négyig gyermekfoglalkozásokkal várják a kicsiket a játszóházban, délután kettőtől szaunaszeánszok, négy órától auqa dance nyújt extra kikapcsolódást a családoknak.

024A0493

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színházba szóló jegyek mellé fürdőbelépő jár ajándékba, hogy tökéletes legyen a mórahalmi kikapcsolódás. A fürdő egész nyáron várja a gyógyulni, pihenni és strandolni vágyókat. Aktuális programokról, akciókról, jegyárakról a http://www.erzsebetfurdo.morahalom.hu/ weboldalon találnak bővebb tájékoztatást az érdeklődők.

024A0532