Az üllési Mozgáskorlátozott Egyesület Együtt Egymásért csoportja negyedik éve gyűjti a kupakokat, amiben a lakosság is aktívan részt vesz. A befolyt összegből fogyatékkal élőket támogatnak minden évben.

A 2020-as év végére sikerült megtalálni, azt a kivitelezőt, aki segít elkészíteni egy kupakgyűjtő szívecskét. A helyi önkormányzat támogatásával és engedélyével hamarosan kihelyezik a kupakgyűjtő szívecskét a településen.

A költségek nagy részét az önkormányzat vállalja, viszont szeretnék kérni, hogy a fennmaradó összeg összegyűjtéséhez a vállalkozókat, magánszemélyeket, ha tehetik segítsék, támogassák a kezdeményezést, amely kicsiket és nagyokat is összefogásra ösztönöz. A kupakgyűjtésből befolyt összeget továbbra is fogyatékkal élő személyek, rászorulók és a helyi mozgáskorlátozott csoport rendezvényeire fordítják.

Támogatásukat átadhatják személyesen előzetes telefonos egyeztetést követően a +3630/506-3159-es telefonszámon a Déryné Művelődési Ház és Könyvtárban 8 és 16 óra között vagy Füredi Andreának, akit a +3630/383-4976-os telefonszámon tudnak elérni.

A kiemelt kép illusztráció.