Kézműves termékek boltja nyílik Szegeden, a november 13-14-ei a Közfoglalkoztatási Vásáron. A kormányhivatalban lesz az első olyan bolt az országban, amely közfoglalkoztatásban és szociális szövetkezetek által előállított, minőségi termékeket árul. A kis üzlet, amely a Helyi-ség nevet kapta, a VI. Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár alkalmából nyitja meg kapuit és egész évben elérhetővé teszi azokat a termékeket, amelyeket a közfoglalkoztatók a vásáron kínálnak.

A november 13-14-i közfoglalkoztatási kiállítás és vásáron 24 közfoglalkoztató, valamint szociális szövetkezet és alapítvány lesz jelen portékáival. Az érdeklődők meg is vásárolhatják a saját receptúrák alapján készült csokoládékat, mézeskalács termékeket, vászonzsákokat, tésztaféléket, savanyúságokat, fűszerezett sajtokat, ízesített joghurtot és kézimunkákat egyaránt.

Természetesen a számos homokhátsági termék is várja majd a vevőket. A kiállítást és vásár vendégeit november 13-án, délelőtt 10 órakor dr. Juhász Tünde köszönti. A két napos rendezvényt, valamint a Helyi-ség elnevezésű kisboltot Biczi Orsolya, miniszteri biztos, valamint Réthy Pál a Belügyminisztérium főosztályvezetője nyitja meg.