Lerövidül a szezon idén a megye egyik legnépszerűbb strandján, a sándorfalvi Nádastó Szabadidőparkban. Június 25-től élvezhetik újra a látogatók a  homokos partot és a hűs vizet a Nádastó Szabadidőparkban.

A későbbi nyitás oka a koronavírus miatti veszélyhelyzet és egy pályázat keretein belül megvalósuló fejlesztés. Ezek miatt a létesítmény június 25-én nyit és augusztus 31-ig lesz látogatható a strandolók számára, ám hétfőnként ebben az időszakban is zárva lesz. Ezen a napon ugyanis az építkezési munkák számára kell helyet és időt biztosítani, hogy azokkal a strandszezon idején is tudjon haladni a vállalkozó, ugyanakkor a pihenni vágyókat se zavarja.

A strand bizonyos részei egyébként az építkezési munkálatok miatt egész nyáron zárva tartanak, ám a homokos plázs és az azzal szemben lévő árnyékos, fás terület továbbra is a strandolók rendelkezésére áll majd. A homokos plázsra 20 darab strandbútort helyeznek ki. A napozóágyakon jóval kényelmesebb pihenésre nyílik majd lehetőség, mint a földön, ráadásul a hozzájuk tartozó napernyőknek köszönhetően immár a tó másik oldalán is lesz lehetőség arra, hogy visszahúzódjunk az erős napsugarak elől az árnyékba. A napernyők részét képező kisasztalok ráadásul egyedi zárakkal is rendelkeznek, ahová a standolók elzárhatják az értékeiket. Így miközben együtt csobban a társaság a tóban, telefonjukat, pénztárcájukat is biztonságban tudhatják.

A rövidebb nyitvatartásért cserébe viszont kényelmi szolgáltatásokkal bővül a kínálat, jövőre ráadásul egy új fogadóépülettel várja majd a vendégeket a fürdőzőhely.