Hamarosan elkészül a sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark új épülete. Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester tett közzé a közösségi média oldalán képeket a behavazott szabadidős létesítmény legújabb építményéről. Az új részben rendezvényházat alakítanak ki.

Sándorfalva Város Önkormányzata 148 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert „A sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark komplex turisztikai fejlesztése” című pályázatával. A projekt megvalósításával céljuk a sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark infrastruktúrájának és szolgáltatásainak fejlesztése, kínálatának bővítése. A szezonalitás csökkentésével újabb célcsoportok fogadására lesz lehetőség. A fejlesztés során az ide látogató nagy létszámú vendégforgalom hatékonyabb beléptetését szolgáló fogadóépület kialakítása kezdődött el a tavalyi évben, valamint egy, a helyi rendezvényeknek helyt adó idegenforgalmi látogatótér is megépült. Az egyedi kialakítású rendezvénytér a tó partján kapott helyet, egyelőre a belső kialakításon még dolgoznak, így használatba várhatóan a nyár folyamán vehető majd az épület.

A fotók egyelőre csak kívülről mutatták meg az új létesítményt, azonban a városvezető megígérte: hamarosan belülről is látható lesz a rendezvényház.

Fotók: Antal János