Alig lehet ráismerni a zákányszéki polgármesteri hivatalra. A bejárat előtt gödör tátong, ezen keresztül vezetik be a vizet és ki a szennyvizet az épületből. A bejárattól jobbra rendezte be ideiglenes irodáját Matuszka Antal polgármester, aki addig dolgozik az épületben, ameddig csak lehet.

Haladnak a munkálatok a polgármesteri hivatalban. Fotó: Török János/délmagyar.hu

A felújítás érinti a vizesblokkokat, részben a fűtésrendszert és teljes villamoshálózati korszerűsítést is végrehajtanak. Erről bővebben ezen a linken olvashatnak.

Korábban megírtuk, hogy hosszas várakozás után május 9-én megkezdődött a zákányszéki hivatali épület rekonstrukciója. A munkavégzés miatt változik az ügyfélfogadás helyszíne, az átalakítás ideje alatt a Lengyel tér 1. szám alatti volt jegyzői lakás épületében lehet ügyeket intézni.

Matuszka Antal, Zákányszék polgármestere örül a felújításoknak. Fotó: Török János

A ügyfélfogadási időpontja változatlan maradt, mindennap 8-12 óráig van lehetőség ügyintézésre. Ettől eltérő időpontban csak sürgős esetben vagy az adott ügyintézővel történt egyeztetés alapján munkaidőben tudnak a zákányszékiek hivatalos ügyben eljárni.

A települési jegyző korábbi kérése az volt, hogy aki csak teheti, vegye igénybe a telefonos vagy elektronikai ügyintézési lehetőségeket.