A koronavírus idején sem állt meg teljesen az élet Domaszéken. Megújulnak az óvoda csoportszobái és útburkolat stabilizálási munkálatok kezdődtek meg a településen.

Az óvoda épületének teljes fertőtlenítése után, a fejlesztési igények felmérése is megkezdődött, és az önkormányzat támogatásával jelenleg is felújítások zajlanak az épületben. A legnagyobb beruházás a csoportszobák parkettáinak csiszolása és újra mázolása, lakkozása volt. Ezáltal 3 terem újult meg az öltözőkkel együtt, továbbá a régi épületben a bejárati ajtókat is lecserélik korszerű műanyag nyílászárókra.

A településen, útburkolat stabilizálási munkálatok kezdődtek el a Gólyahír úton, valamint a Sárkányhegy utcában (Gólyahír út, és Harang utca közötti szakaszon). Az említett utcák bitumenemulzió kiszórásával lesznek stabilizálva. A munka a tervek szerint április 23-án kora reggel indul.  Az érintett útszakaszok a munkavégzés ideje alatt a gépjármű forgalom elől le lesznek zárva. Kérik a tisztelt lakókat és gépkocsi-tulajdonosokat, hogy a munkavégzés időtartama alatt gépkocsijukkal ne parkoljanak az érintett szakaszon, ezzel is segítve a kivitelezést, ami várhatóan április 24-én fejeződik be.