A mórahalmi Kolo Kulturális Központ folytatja a tavasszal megkezdett koncertsorozatát. Szeptember 10-én, 18 órától Bíró Eszter ad koncertet.

Bíró Eszter vadonatúj, harmadik lemeze egy, az Időmanóról szóló mese köré íródott. A manó egy nagy lombos fa legtetején üldögél egy különleges „világórában”. Ott őrzi a másodperceket, perceket és órákat. Amikor leesik a vekker és darabokra hullik, a percek, az évszakok, a hét napjai, sőt még az időjárás is összekuszálódik. A koncert végére sok dal és interaktív játék segítségével összeállnak az óra darabjai.

Koncertjegyek kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban és a helyi turisztikai irodában munkanapokon 8-tól 16 óráig, valamint 0-tól 24 óráig a Thermál Panzió recepcióján, és online a kolocentar.morahalom.hu oldalon. A koncertre 5 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Az esemény előtt a már hagyománnyá vált  Fúvós Pikniket rendezik meg immár 4. alkalommal. A koncertek a Kolo Kulturális Központ udvarán lesznek. 16 órától fellép a makói, a szentesi és a mórahalmi általános iskola ifjúsági fúvószenekara.