Minden járásban elérhető lesz a hétvégén a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézés Csongrád megyében, így Mórahalmon is nyitva tart a kormányablak. A választási törvény alapján, a 2019. október 13-i önkormányzati választásokon csak azok szavazhatnak, akik érvényes okmánnyal tudják igazolni személyazonosságukat és bemutatják lakcímkártyájukat.

A választás eredményes lebonyolítása érdekében, azért, hogy a szavazásra jogosultak érvényes okmányokkal rendelkezzenek, a választás hétvégéjén minden járásszékhely településen nyitva lesznek a kormányablakok Csongrád megyében.

Október 12-én, szombaton 8:00-tól 19:00-ig, valamint a választás napján, október 13-án, vasárnap 7:00-től 19:00-ig várják az okmányok érvényességével, pótlásával kapcsolatban érkező ügyfeleket. A rendkívüli nyitva tartás ideje alatt kizárólag ezekre korlátozódik az intézhető ügyek köre.

Mórahalom mellett a megyében a következő városokban tartanak nyitva a kormányablakok: Szeged, Szentes, Csongrád, Hódmezővásárhely, Kistelek, Makó.