Két sándorfalvi díszpolgár gondolt egyet, és megkereste az önkormányzatot azzal, hogy húsvéti csomagot ajánlanak föl nehéz helyzetben lévő családoknak. Sári Györgyhöz és Nemes-Nagy Jánoshoz csatlakozott Gyuris Ágnes is.

Nemes-Nagy János díszpolgár

Nem kérte senkitől sem Sándorfalva önkormányzata, hogy a koronavírus-járvány idején, húsvét közeledtével jótékonykodjon, de a város két díszpolgára, Sári György és Nemes-Nagy János egyszer csak azt mondta Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármesternek, hogy úgy döntöttek, segíteni szeretnének a nehéz helyzetben lévő sándorfalvi lakosokon, ha már a koronavírus-járvány miatt más lesz az idei húsvét, mint az eddigiek, akkor legalább az ő asztalukon is legyen húsvéti harapnivaló.

Sári György, díszpolgár

A két díszpolgár sonkát, kolbászt, paradicsomot ajánlott föl. A kezdeményezésnek a szervezés közben híre ment, és értesült róla Gyuris Ágnes is, aki friss tavaszi zöldségfélékkel járult hozzá a húsvéti adományhoz. Az önkormányzat kalácsot is tett a csomagba, valamint gondoskodtak arról, hogy a családok minél hamarabb megkapják a húsvéti adományt. Végül 50 családhoz jutottak el a fölajánlások.

Gyuris Ágnes

Nemes-Nagy János külön paradicsomcsomagokkal támogatta az 57 tagú helyi mozgáskorlátozott egyesület tagjait is.