2020. augusztus 29-én, szombaton ünnepelte 20. születésnapját a domaszéki Jázmin Nyugdíjas Klub a Rózsakert Vendéglőben. A helyiek mellett a környező településekről is részt vettek társ klubokból meghívott nyugdíjas vendégek, akiket Ördög Istvánné Piroska, a domaszékiek klubvezetője üdvözölte.

A rendezvényt továbbá megtisztelte jelenlétével Sziráki Krisztián polgármester, Szalai Antal Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek” Csongrád-Csanád megyei Szövetségének elnöke és dr. Gulyás-Zóka Veronika képviselő.

A polgármester elmondta, hogy húsz éve, amikor ő az Ifjúsági Önkormányzat munkájában tevékenykedett, a nyugdíjas klub, egy másik korosztálynak az igényei mentén, a település érdekeit szolgálva, életét színesebbé téve ténykedett azon, hogy Domaszék élhetőbb legyen és egy igazán jó közösséggel legyen megáldva. „A Jázmin Nyugdíjas Klub tagjait mindig olyan emberek alkották, akik igazán elhivatottak a közösség iránt, szeretnek tenni azért, hogy településünk egy igazi baráti hangulatot adjon annak, aki ide érkezik.” – mondta Sziráki Krisztián.

Szalai Antal elnök szerint, ez a fajta nyugdíjas klub mozgalom az országban már korábban, a hetvenes években elindult. Megköszönte azt, hogy a 2000-es évek elején itt helyben is voltak olyan önkéntesek, nyugdíjasok, akik létrehozták ezt a közösséget.

A délután egy kellemes estebéddel és zeneszóval telt, mely során az egybegyűltek hosszú hónapok után végre újra találkozhattak és jókat beszélgethettek egymással.