Tisztelt Lakosság!

Ezúton értesítjük a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Négyforrás Nonprofit Kft. továbbra is kihelyezett ügyfélszolgálatot működtet minden hónap első keddjén 9,30-11,30-ig a József Attila Közösségi Ház irodáján (Zsombó, Alkotmány u. 1.), illetve az ügyfélszolgálati munkatársak rendelkezésre állnak irodánkban (Forráskúti Polgármesteri Hivatal melletti épület; Forráskút, Fő u.74. telefonszám: 70/489-5656):
hétfő – csütörtökig 8-12, 13-16,30-ig,
pénteken 8 -12-ig.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Móra Ferenc utcai szelektív hulladékgyűjtő szigetre a kommunális hulladékot ne vigyék el! Ott csak a szelektíven gyűjtött hulladékoknak van helye a konténereken feltüntetett összetevőknek megfelelően.

Továbbá tájékoztatjuk még a Tisztelt Lakosságot, hogy a szerződött kommunális hulladék mennyiségen felül keletkezett többlethulladékot 2015. november 30-tól az általunk forgalmazott, Négyforrás Nonprofit Kft. emblémával ellátott zsákokban lehet kihelyezni, és csak ezek a többlethulladékok kerülnek elszállításra, ugyanis a zsák ára – 350 Ft ÁFA-val -együttesen tartalmazza a hulladék elszállításának és ártalmatlanításának költségét.
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a többlethulladék részére megvásárolt zsák maximum 20 kg-ig terhelhető, és hamu nem helyezhető el benne. Továbbá kérjük, hogy a kukák terhelhetőségét vegyék figyelembe a szerződésben meghatározottak szerint, vagyis a 60 l-es kuka maximum 15 kg-ig, a 120 l-es kuka maximum 30 kg-ig terhelhető. A kommunális hulladék gyűjtése belterületen és zártkertekben minden hétfőn, külterületen minden hónap első hétfőjén történik.

Az emblémával ellátott zsákok átvehetők:
• József Attila Közösségi Ház (Zsombó, Alkotmány u. 1.),
hétfő 14-20, kedd–pénteken 8-12 és 14-20, szombat 9-12, illetve az
• ügyfélszolgálati irodánkban (Forráskúti Polgármesteri Hivatal melletti épület; Forráskút, Fő u.74. telefonszám: 70/489-5656),
hétfő – csütörtökig 8-12, 13-16,30-ig, pénteken 8 -12-ig.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a szelektív hulladékbegyűjtése a korábbiakhoz hasonló módon minden második héten kedden történik. Továbbra is ingyenesen szállítjuk el belterületen páratlan héten kedden, kiskertes lakóövezetben páratlan héten hétfőn, a sárga zsákokban kihelyezett vegyesen gyűjtött (papír, műanyag és fém) szelektív hulladékokat, továbbá belterületen minden héten kedden, kiskertes lakóövezetben minden héten hétfőn, a ládában kihelyezett komposztálható hulladékokat (fűnyesedék, apró gally, falevél…).

Megköszönve segítő együttműködésüket:
Négyforrás Nonprofit Kft.