Sándorfalván április 4-én hivatalosan is megnyílt az integrált ügyfélfogadási pont, a kormányablak. Ezzel megszűnt Csongrád megyében az utolsó okmányiroda is.

L3271950 A megye tizenkettedik kormányablakát nyitották meg Sándorfalván, így egy helyen több mint 1500-féle ügyet tudnak elintézni az ott élők. A két munkaállomást és egy fotófülke-kapacitással rendelkező új, integrált kormányzati ügyfélszolgálatot Juhász Tünde kormánymegbízott, Pilz Tamás, a Miniszterelnökség területi közigazgatás-fejlesztési főosztályvezetője, Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője és Gajdosné Pataki Zsuzsanna, a város polgármestere adta át hivatalosan. Juhász Tünde hangsúlyozta: a megyében a sándorfalvi kormányablak átadásával már minden okmányiroda átalakult integrált ügyfélfogadási ponttá.L3271954

Farkas Sándor arról beszélt, hogy a település és környéke szempontjából fontos beruházás zárult az új ügyfélszolgálat kialakításával. Az ügyfelek és az ott dolgozó állami tisztviselők körülményei is jelentős mértékben javultak. A kormányablak március 29. óta fogadja a lakosságot, így a hivatalos átadón már a 150. ügyfelet köszöntötték.

L3271961
A kormányablak múlt hét csütörtök óta fogadja a lakosságot, így a hivatalos átadón már a 150. ügyfelet köszöntötték. Bodrogi Attila az új jogosítványa mellé emlékbe kapott egy nemzeti színű szalagot is.