Még jobb kezekben címmel kezdték meg három településen a bölcsődei szakemberek szakmai fejlesztését. A projekt konzorciumban íródott, melyben Mórahalom vállalta a vezetői szerepet, a konzorcium tagjai pedig Röszke, Ruzsa és Üllés.

A program 18 hónapon keresztül a négy intézmény közös összefogásában valósul meg. 15 millió forintból. A bölcsődékben a zenei nevelést és a mozgást helyezik előtérbe, így öt szakmai képzésen vesz részt a teljes 24 fős bölcsődei kisgyermeknevelői kollektíva.

Egy másik kiemelt cél, hogy három kisgyermeknevelő nyelvvizsgához jusson, mellyel a jelenleg középfokú végzettség helyett felsőfokú végzettséggel fognak rendelkezni. A projekt közvetlen célcsoportja egyrészt az imént említett kisgyermeknevelők, illetve az összesen tíz bölcsődei csoportba járó, bölcsődei ellátásban résztvevő kisgyermekek és családjaik. A pályázat időtartama alatt 12 családi délutánt fog mindegyik bölcsőde megvalósítani, melyek színes eszköztára lesz a pályázatból újonnan beszerzett eszközkészlet.