A fürdővendégek egyre fokozódó igényeire reagálva, július 1-jétől a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő bevezeti a 3 óra időtartamú, fürdési lehetőséget biztosító belépőjegyet – döntött erről a legutóbbi, június 27-én megtartott ülésén a Képviselő-testület. Az időkorlát alapú belépőjegy bevezetése segítené a fürdőhasználat és ezáltal a fürdőterhelés arányosabb eloszlását is, hiszen viszonylag rövid időn belül cserélődhetne a látogatói kör.

Az újonnan bevezetett jegytípus igénylése a következőképpen történik a pénztárnál: a vendégek karórát kapnak, amiért 3000 Ft kauciót kell fizetniük. Ez a karóra fogja mérni a fürdőben való tartózkodási időt, majd a fürdőzés befejezése és a karóra leadása után történik az elszámolás. Amennyiben a 3 órát nem lépte túl a tartózkodási idő, akkor az árlistában szereplő díjat kell megfizetni. Amennyiben igen, akkor a 3 óra után percenként 20 Ft-tal nő a díj, amíg el nem éri a teljes árú napijegy értékét. Ha a vendég nem adja le a karórát, akkor a 3000 Ft-os kaució befizetésre kerül a kasszánál, a karórát pedig letiltjákl.

Az időkorlát alapú jegyvásárlás 8:00-16:00 közötti időszakban jelent kedvezményt. 16 óra után érvénybe lépnek az úszójegyek. Ami az árszabást illeti, két jegytípust vezetnek be a 3 óráson belül: felnőtt és korkedvezményes (18 év alatti diákok, vagy 60 év feletti nyugdíjasok részére) belépőjegyet.

A 3 órás jegy bevezetése mellett természetesen érvényben maradnak a korábbi jegytípusok, melyekről részletesen a fürdő weboldalán tájékozódhatnak.