A sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark ezentúl három különböző működési rend szerint üzemel, aszerint, hogy mikor várható vihar és mikor tilos fürdeni a bányatóban. Az intézkedésre azért volt szükség, mert többen viharban sem hajlandók elhagyni a strandot. Azt, hogy az aktuális napra a három működési rendből, melyik vonatkozik a bejárathoz kihelyezett zászló színe fogja jelezni.

Az új három működési rend:

Zöld nap: Ez azt jelenti, hogy a Nádastó szabadidőpark strandja teljes üzemmódban nyitva áll a látogatók előtt, mindenki élvezheti a tó összes szolgáltatását, minden általuk kínált lehetőség a strandra látogatók rendelkezésére áll.

Sárga nap: Ezeken a napokon az előrejelzések szerint rendkívüli időjárás változás várható, ami fokozott figyelmet és elővigyázatosságot kíván.

Piros nap: Ezeken a napokon az előrejelzések alapján a hőmérséklet 20 fok körüli, valamint olyan időjárási viszonyok állnak fent, ami nem teszik lehetővé sem a strandolást sem a szabadtéri sportokat. Ezért a piros napokon a szabadidőparkban a strand zárva tart. Azonban ezen a napon a horgászat üzemel.

Az adott napokra vonatkozó nyitvatartási rendről az alábbi 0620/777-1210-es telefonszámon tudnak információt adni. A belépőjegy árakról , horgászatról és a házirendről a www.sandorfalvistrand.hu oldalon tudnak tájékozódni.