Sándorfalván is megkezdődik az Invitel Zrt. és a DIGI Kft. közös hálózatfejlesztése, melyet részben saját erőforrásból, részben a Szupergyors Internet Program keretében valósít meg a társaság. A fejlesztéseknek köszönhetően hamarosan a helyiek számára is elérhető lesz a gyors internet és a HD minőségű televíziózás lehetősége.

Az újítás során az optikai szálat közvetlenül az előfizetők otthonába vezetik, így az itt élők számára is elérhetővé válik az akár 1000 Mbit/s sávszélességű internetszolgáltatás és a gazdag televíziós csatornaválaszték. További jó hír, hogy a település központjában ingyenesen hozzáférhető WiFi szolgáltatást is kiépül, illetve a fejlesztéseknek köszönhetően a helyi vállalkozások is élvezhetik majd a nagyobb sávszélesség előnyeit.

Előfordulhat, hogy a munkálatok egy része némi zajjal és porral jár, de a szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban és a legkevesebb gondot okozva végezze el a munkát. A cég kéri a lakosság türelmét és megértését. A hálózat kiépítése a lakók számára díjmentes.

MEGOSZTÁS
Előző cikk2019. 08. 23.
Következő cikk2019. 08. 27.