Kiss Lizanna és Kiss Maja, a Mórahalmi Lovassport Egyesület tagjai remekül szerepeltek a Kiskunhalason megrendezett legrangosabb magyar díjugrató versenysorozat, az Országos Grand Prix első fordulóján.

Kiss Maja

A negyedik számban, a 120 centiméteres ifi és gyermek GP kvalifikációs körben kétfázisos, megszakítás nélküli versenyt rendeztek. A kört Kiss Maja, Quipara Z nevű lovával teljesítette a legjobban, hibátlanul, a ráadásban 36,50 másodperc alatti idővel. Másik lovával második lett a gyermek GP döntőjében, 125 cm-en a háromnapos megmérettetésen.

Kiss Lizanna

Kiss Lizanna a háromnapos ifjúsági versenyszámban, amely 25 év alattiak számára volt kiírva, a harmadik helyezést érte el a 140 cm magasságúra épített pályán. A 6 éves lovak versenyszámában negyedik helyezett lett, ami szintén háromnapos forduló volt, és idősebb, jóval rutinosabb versenyzők ellen indult.

Az országos versenysorozat május végén indult, illetve június elején is megrendezték Kiskunhalason. Lizannának ezeken is több első (130, 135 cm-en) és dobogós helyezése is lett, Majának ugyanígy a 110-115-120 cm-es pályákon.