Sorra zsebeli be a díjakat Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája. Legutóbb a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége jutalmazta „Főnix különdíjjal” az Elixír Hotelt.

Március 8-án elegáns gálavacsora keretében adták át Magyarország legjobb szállodáinak járó díjakat a Hilton Budapestben. Az eseményen az Elixír Hotel képviseletében Berta Zsolt ügyvezető igazgató vette át a Főnix különdíjat. A Főnix Díjat minden évben az a szálloda nyeri el, aki a legnagyobb mértékű teljesítmény növelést érte el az adott évben.

A családbarát szálloda korábban már elnyerte a „Magyar Turizmus Minőség Díjat” és a „Zöld Szálloda” minősítést is. A 2017-es közönségszavazáson az alföldi régióban a „Hónap Hotele” lett, ezt követően az országos megmérettetésben pedig negyedik helyen végzett. Az Elixír Hotel közvetlen szomszédságában található 5 csillagos minősítésű Szent Erzsébet Gyógyfürdőre is méltán büszkék a helyiek, hiszen 2018-ban „Az Év Fürdőjének” választották.

A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat.

Az Elixír menedzsmentjének jelenlegi célja a minőségi szint megtartása mellett a szálloda vendégigényeihez és a trendekhez igazodó folyamatos fejlesztés.