A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház új korszaka veszi kezdetét idén nyáron. 2021-ben eddig nem látott szuperprodukciók, újcirkuszi show, nagykoncertek és az elmaradhatatlan lovas színházi előadások várják a közönséget a Futó-Dobó Lovasközpont küzdőterén.

A legjobban várt szabadtéri produkció kétség kívül a világ legkorszerűbb show-technikai látványelemeit felvonultató musical Nikola Tesla életéről. A minden idők legkitűnőbb lángelméjéről szóló darab a 19. századba kalauzolja a nézőt olyan modern és magával ragadó zenei világgal fűszerezve, mely méltó a zseni találmányaihoz.

Az országosan egyedülálló show címéhez híven óriási energiákat mozgat meg a megújult mórahalmi színpadon, melyről a színészek és táncosok mellett 90 négyzetméternyi ledfal gondoskodik.

A Dél-alföldi régióban csak Mórahalmon lesz látható a TBG Production „Nikola Tesla – Végtelen energia” című musicale, melyről az alkotók személyesen számoltak be a sajtó munkatársainak június 9-én. Tekintse meg rövid összeállításunkat a darabról! Bővebb beszámolóval jövő heti adásunkban jelentkezünk.