Domaszéken az enyhítéseknek köszönhetően, újra indult az élet, amely a beruházásokra is hatással van. Az önkormányzat a „Helyi, civil, sport és szabadidős szolgáltatások fejlesztése” című pályázati felhívásra nyújtott be támogatási kérelmet, amelynek keretében a település két játszóterét (Úttörő tér, Dankó tér) kívánják fejleszteni, további játszóeszközök beszerzésével.

Ezek a játszóterek eddig csak az egészen kicsi gyermekek számára biztosítottak kikapcsolódási lehetőséget, ezért az Úttörő téren a napokban kialakítottak egy olyan fitneszparkot is, ahol a felnőttek és a fiatalok is kulturált keretek között tudják eltölteni a szabadidejüket. Bíznak abban, hogy a telepítésre került ötszögletű erősítő- és nyújtó sport állvány, a párhuzamos sportkorlát, a dupla ferde haspad, a kombinált tolódzkodó, a hasizom-erősítő és húzódzkodó állvány, a kombinált váll- és mellizom-erősítő lehúzó-toló gép, valamint az evezőgép segítségével a testmozgás változatosságát is elő tudják segíteni.

 Jelenleg a projekt Úttörő téri fejlesztési része zajlik, ahová a fitneszeszközök mellett elhelyeztek egy kombinó várat, egy fészekhintát ovális kosárral, valamint egy rugós játék felépítményt is a kisgyermekek szórakoztatására.

A Dankó téri játszótérre várhatóan június közepéig kerülnek ki a sokak által várva várt új eszközök: egy kombinó vár, egy négyüléses lengő hinta 2 db bébi- és 2 db laphintával, egy rugós játék és egy babaház.

Mindkét játszótér területén elhelyeznek egy-egy asztal-pad garnitúrát és egy háttámlás padot is, amely beszélgetésre, pihenésre nyújt lehetőséget a szülők és nagyobb testvérek számára, amíg a kisebbek játszanak.

Az önkormányzat reméli, hogy a fejlesztéssel érintett játszóterek lehetőséget kínálnak arra, hogy népszerűsítsük a helyiek körében a szabad levegőn történő tartózkodás előnyeit és jótékony hatásait.