Sándorfalva Városi Önkormányzata a Széchenyi Ifjúsági Közösségi Központ udvarán megrendezi a „Sándorfalvi értékeink bemutatása – téli hagyományunk a disznóvágás” eseményt.

A rendezvény kezdési időpontja: február 23. 10:00 óra.

A szervezők a csapatok rendelkezésére bocsátanak 10 kg darálthúst, savanyított káposztalevet és kolbászbelet, amelyből kolbászt és töltött káposztát kell elkészíteni. Az elkészített ételt a csapatok elfogyaszthatják. A csapatok között pálinkaversenyt is hiretnek. Nevezni lehet 0,5 liter pálinkával.

Az asztalokat, padokat a szervezők biztosítják, minden egyéb eszköz és fűszerek biztosítása a csapatok feladata.

A részvételi szándékot február 15-ig lehet jelezni a polghiv@sandorfalva.hu vagy a 62/572-973-as telefonszámon.