A csülök is jól sikerült a mórahalmi Aranyszöm kemencéjében

1002
A múlt hét végén már kipróbálták az újonnan érkezett kemencét a rendezvényház munkatársai, a nyári Homokháti Sokadalom fesztiválon többek között ebben készülnek majd az ínycsiklandó finomságok. Első alkalommal pogácsát sütöttek benne, most a húsételen volt a sor. A Délmagyarország újságíró-gasztroszakértőjét, Arany Johnnyt látta vendégül Duka Félix igazgató, aki próbaképpen csülköt sütött krumplival, fokhagymával. Az alkalmi ételkritikust már az első falatoknál meggyőzte a fantasztikus illatokat árasztó gasztrocsoda, véleményét pedig nem rejtette véka alá: ” Ez fenomenális lett! A csülök bőre ropogósra sült, a hús pedig puha maradt alatta. Ez aztán a művészet!”
Érdemes lesz tehát megkóstolni a kemencében sült finomságokat, várjuk Önöket sok szeretettel a Sokadalomra!