Negyedik évadát kezdi meg nyáron a mórahalmi Patkó Lovas Színház

1698

2018-ban a negyedik évadát kezdi meg a mórahalmi Patkó Lovas Színház. Ebben az évben is különleges, látványos színházi élményt ígér a látogatóknak. Bemutatják a Nemzeti Lovas Színház egyik legnagyobb sikerdarabját A Fekete álarcos lovast, és új bemutatóként érkezik a Kincsem című musical is. Ezek mellett látható lesz még a 2004-es hollywoodi, azonos című film által inspirált kétfelvonásos rockopera a Trója, szem és fültanúi lehetünk a hét vezér hazatérésének a Honfoglalás című rockoperában, megismerkedhetünk egy szokatlan San Francisco környéki népszokással a Leányvásár című operettben, ismét lóra pattan Rózsa Sándor, az alföldi betyár, valamint ebben az évben is együtt dúdolhatjuk a színészekkel a Csárdáskirálynő megunhatatlan, örökzöld dallamait. 

Trója

A lovas produkciók mellett egyéb zenei produkciókra is ellátogathatnak az érdeklődők. A Jimmy musical keretein belül megemlékezhetünk a magyar zenei élet királyáról, Zámbó Jimmyről, meghallgathatjuk az élő legenda, Zorán koncertjét, és ismét visszatér a tavalyi évben nagy sikerrel játszott Somnakaj című „gypsy musical”, mely az első roma sorsjáték romák és nem romák előadásában. A népzene és a néptánc szerelmeseinek kedvezve műsorra tűzték, egy előadás keretein belül, Boka Gábor: Puszta Csárda, avagy a vasúti sínek a végtelenben összefutnak és a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes: Hegyen innen-hegyen túl című műsorát is.

Hegyen innen hegyen túl

Nevetésben sem lesz hiány. A Kecskeméti Katona József színház előadásában a Függöny Fel! című komédia és Cseke Péter, Szerednyey Béla Család ellen nincs orvosság című komédiája ígér felhőtlen szórakozást.

Részletek: www.lovasszinhaz.morahalom.hu

Jegyek már kaphatók!

Online: http://morahalom.optimaster.eu valamint az Aranyszöm Rendezvényházban, a Thermál Panzióban, és a mórahalmi Tourinform irodában. Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adnak ajándékba.

nka logó nagy