Megtartották a III. Sport és Barátság Családi Napot Mórahalmon

994

A Mórahalmi Polgárőrség szervezésében május 4-én harmadik alkalommal rendezték meg a Sport és Családi Napot a településen. Közel 150-en látogattak el az eseményre és vettek részt a különböző versenyszámokban. A családokat Sárközi László, a Mórahalmi Polgárőrség elnöke, Csányi László alpolgármester, valamint Szemesi Szilveszter, a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség titkára köszöntötte.

A gyermek és felnőtt kategóriákban a következő versenyszámok lettek meghirdetve: kézilabda, hétméteres kapura dobás, asztalitenisz, kötélhúzás és kerékpáros ügyességi verseny. A rendezvény ideje alatt arcfestés, kézműves foglalkozás, ugrálóvár, tűzoltó bemutató, valamint lovaglás és lovaskocsikázás várta az érdeklődőket.

A közös ebéd elfogyasztása után eredményhirdetés következett: a versenyszámok első három helyezettjei oklevelet és kupát vehettek át, a kerékpáros közlekedési verseny gyermek és felnőtt első díjazottja pedig 1-1 kerékpárt vihetett haza.

A jó hangulatban eltöltött rendezvény zárásaként a családok a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben tölthették a nap további részét.